Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

DOWNLOAD ~ Sous vide 2.0 ~ by Karsten Tanggaard ~ Book PDF Kindle ePub Free

Sous vide 2.0

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Sous vide 2.0
  • Author : Karsten Tanggaard
  • Release Date : January 31, 2019
  • Genre: Cookbooks, Food & Wine,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 246419 KB

Description

Sous vide har længe været anvendt pÃ¥ toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. 

Med sous vide kan man fÃ¥ det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er ogsÃ¥ perfekt, nÃ¥r man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skÃ¥nsomt ved lavere temperaturer end ellers. 

"Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.


PDF Books Download "Sous vide 2.0" Online ePub Kindle