DOWNLOAD ~ Sous vide 2.0 ~ by Karsten Tanggaard ~ Book PDF Kindle ePub Free
eBook details
- Title: Sous vide 2.0
 - Author : Karsten Tanggaard
 - Release Date : January 31, 2019
 - Genre: Cookbooks, Food & Wine,Books,
 - Pages : * pages
 - Size : 246419 KB
 
Description
Sous vide har længe været anvendt pÃ¥ toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. 
Med sous vide kan man fÃ¥ det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er ogsÃ¥ perfekt, nÃ¥r man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skÃ¥nsomt ved lavere temperaturer end ellers. 
"Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.